Céges tréningek

A sikeres vállalat  kulcsa, hogy a benne dolgozó emberek kellő ön-és emberismerettel rendelkezzenek, optimisták és motiváltak legyenek, tisztában legyenek a saját motivációjukkal és azzal is, hogy ez hogy illeszkedik a vállalat hosszú távú stratégiájába.Egy jó tréning erősíti a csapatkohéziót, közösséget teremt, kimozdít a komfortzónából, tudatos szintre emel mögöttes miérteket. Szerencsére mára nagyon sok döntéshozó felismerte, hogy a vállalatában rejlő legfontosabb érték a humánerő, tehát az emberek, akik nélkülözhetetlenek a működéshez.

Azt is tapasztaljuk, hogy a hosszú távon gondolkodó vezetők, akik a folyamatos fejlődést tűzik ki célul, tudják, hogy ez ugyanazzal a tudásszinttel nem elérhető. A növekedéshez elengedhetetlen a csapattagok képzése, hogy bővülő tudás és szélesedő eszköztár álljon rendelkezésükre a rájuk váró kihívások kezelése során. Nem hiszünk a dobozos tréningekben. Minden cég más és más és mi testreszabott megoldásokat szállítunk. Ezért a céges tréninget megelőzi egy előzetes felmérés a vezetővel és ha szükséges, akkor interjú a kulcsemberekkel. Így biztosítjuk azt, hogy a tréning napjára elegendő információnk legyen az adott témáról, fejlesztendő területről.

A tréning után néhány héttel utánkövető napot iktatunk be, ahol alkalom nyílik a tanultak gyakorlatba ültetésének visszaellenőrzéséről. Meggyőződésünk, hogy az az ember, aki jóban van önmagával, könnyebben teljesít kiemelkedően a munkájában is. Az a célunk, hogy a résztvevők a céges tréningjeinken a magánéletben és a munka során is jól használható, valódi értéket kapjanak.

I.

Vezetői tréning

II.

Csapatépítő tréning

III.

Szakmai tréning

Előnyök

Csapatkohézió
Más nézőpontok
Új ismeretek
Aha élmények

Vezetői tréning

Tapasztalatból tudjuk, hogy a vezetői lét sokszor nagyon magányos. Sok esetben a kemény munkával elért sikert nincs lehetőség a csapattal megünnepelni. Nem ritka, hogy idő hiányában meg sem állunk egy-egy mérföldkőnél, természetesnek vesszük az elért sikereket, másnap már folytatjuk a következő megoldandó feladattal. A vezetői tréningen lehetőségünk van arra, hogy a minket foglalkoztató problémákat új nézőpontokba helyezzük, együtt találjuk meg rá a válaszokat.

Szakmai tréning

A hagyományos vállalati tréningeket önismereti fejlesztéssel ötvöztük, amivel az a célunk, hogy a munkavállalók jobban megismerjék a sajt maguk és a közvetlen környezetükben dolgozó csapattagok működését, ezzel elősegítve a vállalat egészének a hatékonyabb működését. Ezt a tréninget ajánljuk abban az esetben a vállalatoknak, ha egy konkrét területet fejlesztve szeretnének elérni növekedést (pl. együttműködés, kommunikáció, vállalati kultúra változása, generációs különbségek, munkahelyi elégedettség növelése, stb.)

Amire számíthatsz:

Szakmai fejlődés, naprakész ismeretek
Összetartó csapat, hatékony működés

Lépj velünk kapcsolatba!

It’s time to take care of your health now! All you need is to send your feedback via the form below.

Ez a weboldal sütiket használ a böngészés élményének javítása érdekében.